Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Færdselsuheld Holstebro

I går klokken 12.55 kommer en lastbil kørende med vest på Nørre Boulevard i Holstebro. Lastbilchaufføren er en man på 28 år fra Holstebro, havde glemt at sænke lansvognens container krog. Den rammer broen ves Teknisk skole. Broen er kontrolleret og uden skader. Lastbilen fik mindre skader.

Spritkørsel Vinderup

I går klokken 13.23 blev en kvinde på 63 år fra Ringkøbing taget for spirituskørsel på Viborgvej i Bjørnkjær. En bilist havde bemærket kvindes usikker kørsel ved kasernen i Holstebro. Bilisten fulgte efter kvinden og fik hende til at holde ind på en parkeringsplads i Bjørnkjær. Kort efter ankom politiet og anholdt kvinden for spritkørsel efter test. Kvinden blev løsladt efter at have afgivet en blodprøve. Hendes promille var så høj, at politiet inddrog hendes kørekort administrativt.

Narkokørsel Struer

En 36 årig mand fra Struer væltede på sin knallert i går klokken 15.57 på Vinderupvej i Struer. Han blev testet positiv for narko og anholdt. Efter at have afgivet en blodprøve blev han løsladt igen.

Narkokørsel Holstebro

Politiet stoppede i går klokken 18.40 en bil i Fredericiagade i Holstebro. Føreren var en kvinde på 27 år fra Holstebro. Hun blev testet positiv for narko og anholdt. Efter at have været på politistationen for at afgive en blodprøve blev hun løsladt igen.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.