Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Indbrud Vinderup

Et hus på Sevelskovbyvej ved Djeld har tirsdag mellem 11 og 13 haft indbrud. Tyve er brudt ind gennem soveværelsesvindue og været i hele huset. Der er endnu ikke endelig overblik over tyveriet, men en kasse øl mangler.

Indbrud Hjerm

En ejendom på Sønder Hjerm Vej i Hjerm ved Struer har tirsdag mellem klokken 9.30 og 15.30 haft indbrud. Det er lidt usikkert hvordan tyvene er kommet ind. De har været rundt i hele huset og stjålet et større kontant beløb i euro.

Indbrud Trandum

Et hus på Tingvej i Trandum ved Vinderup har haft indbrud i går tirsdag mellem klokken 10 til 17. En rude i terrassedør er knust med en lysestage, der senere er fundet i skuret. Der mangler endelig opgørelse, men der er stjålet smykker og vin.

Narkokørsel Holstebro

Politiet stopper i går klokken 18.1 en bil på Thorsvej i Holstebro. Føreren er en mand på 34 år fra Herning. Han testes positiv for narko og anholdes. Eter at have afleveret en blodprøve løslades han igen.

Narkokørsel Vinderup

I går aftes klokken 20.57 stopper politiet en bil på Østergade i Vinderup. Bilen bliver ført af en mand på 28 år fra Vinderup. Han testes positiv for narko og an holdes. Han løslades igen efter at have afgivet en blodprøve.
Med i bilen er en 17 årig ung mand fra Vinderup. Han var i besiddelse af et gram hash. Han mistede hashen men fik til gengæld en sigtelse for besiddelse af narko.

 

Brinks box
Kayas Pizza box