Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Narkokørsel Holstebro

I går klokken 7.50 stopper politiet en bil på Døesvej i Holstebro. Bilen bliver ført af en mand på 19 år fra Esbjerg. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet blodprøve løslades han igen. Dog 3,2 gram hash fattigere som han sigtes for at være i besiddelse af ved anholdelsen.

Færdselsuheld Holstebro

I krydset Nørrebrogade/Bisgårdsgade skete der i går klokken 9.16 et færdselsuheld. En personbil holder stille i venstresvingsbane. En rød lastbil med anhænger svinger og påhængsvognen rammer personbilen, der tager en del skade. Lastbilen fortsætter og har måske ikke bemærket påkørslen.
Kender du noget til en rød lastbil med navnet Larsen, eller har du kørt lastbilen, hører politiet gerne fra dig på telefon 114.

Færdselsuheld Holstebro

I går klokken 16.01 sker et færdselsuheld på Vilhelmsborgvej i Holstebro. To traktorer kører og slår rabatter. En personbil ført af en 50 årig mand fra Holstebro bremser ned for modkørende trafik. En bagfra kommende lastbil ført af en 21 årig slovakisk mand overser personbilen, og påkører den med stor kraft. Den 50 årige bliver kørt til skadestuen. Den 21 årige lastbilchauffør får en straks bøde på 3.000,- kroner og forbud mod at køre lastbil i Danmark.

Kørsel uden kørekort Holstebro

Politiet stopper i går aftes klokken 23.37 en bil på Døesvej i Holstebro. Bilen fører er en mand på 18 år fra Struer. Han har ikke kørekort og har lånt bilen af en 18 årig kammerat fra Struer. Både føreren og ejeren for en bøde dels for at have kørt uden kørekort, dels for at have overladt sin bil til en uden kørekort.

 

Brinks box