Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Beslaglæggelse af bil Holstebro

En politipatrulje Stopper en bil i går klokken 07.45 på Herningvej i Holstebro by. Føreren er en mand på 19 år fra Dianalund. Han har ikke fået erhvervet kørekort og sigtes for kørsel uden kørekort. Det er 3. gang han bliver stoppet for denne forseelse, hvorfor politiet beslaglægger hans bil.

Ordensbekendtgørelsen Holstebro

Da en kvinde i går klokken 23.44 ville hente sin bil hos Fiat på Nybobakke i Holstebro, står en 28 årig mand fra Holstebro ved bilen og vil ikke lade kvinden få sin bil. Kvinden tilkalder politiet anholder manden og kvinden får sin bil. Manden sidder nu til afhøring på politistationen og vil herefter blive løsladt.

Friluftsbadet Holstebro

En patrulje bliver i nat klokken 01.44 kaldt til Friluftsbadet i Holstebro. Her er ti unge mennesker trængt ulovligt ind på Friluftsbadets område og fornøjer sig ulovligt med at bade. Betjentene får fat i de 6 unge, der alle er mellem 15 og 17 år. Deres navne bliver noteret og forældrene orienteret om den ulovlige indtrængen.
Politiet henstiller til de unge mennesker om, at det dels er ulovligt, men også kan være farligt. Så sent som i sidste uge mistede et ung menneske livet på Fyn ved en lignede handling. Brug kun Friluftsbadet når der er åbent.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.