Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Tricktyveri hos ældre kvinder

3 Tricktyverier ved ældre kvinder.
Se mere her.

Indbrud Struer

En villa på Fjordvej i Struer havde i går indbrud mellem klokken 10 og 11.30. Tyve har brudt en terrassedør op. Der er stjålet kontanter, jubilæumsmønter og smykker.

Tyveri Holstebro

En kvinde på 68 år var på handel i Nørreport Centret, Holstebro i går mellem klokken 11.30 og 12.15. Fra hendes taske på kurven under klapvogn er stjålet hendes pung. Hun mener mere bestemt, at tyveriet er foregået under besøg ved H&M.

Hærværk Holstebro

Klokken 15.59 bliver der begået hærværk mod to biler på parkeringspladsen ved Netto på Banetoften i Holstebro. Første hændelse sker da en beruset 24 årig mand trækker sin cykel mellem en hæk og en parkeret bil. Bilen får ridser. Ejeren råber den unge mand an men får blot et beskidt svar. Samtidig tager hærværksmanden en cykellås fra kurven og svinger denne mod en anden bil, der får knust forruden. Politiet tager ud på mandens adresse og anholder ham. Han for sigtelse for hærværk mod to biler, sigtelse for brugstyveri at den cykel han havde med samt en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen få sit upassende sprogbrug.

Spritkørsel Vemb.

Politiet stopper en bil i Vemb i går aftes klokken 20.40. Føreren testes til at have drukket for meget og anholdes. Han løslades efter at have afgivet en blodprøve. Manden er 27 år og fra Bøvling. Han sigtes også for at køre bil i frakendelses perioden.

Anholdelse Holstebro

Politiet har anholdt 3 af fire mænd, der begik tyveri i Brugsen i Mejdal.
Se mere her.
De 3 anholdte er fra Georgien. De har begået lignende tyverier andre steder i landet. Tyvene blev anholdt i nat klokken 01.00 i Ringkøbing. De sidder nu på politistationen i Holstebro.

 

Brinks box
Gaardhøje box 2019