Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Få et indblik i Nicklas' hverdag som politistuderende i Midt- og Vestjyllands Politi, når vi tweeter fra hans vagt 26. oktober kl. 15-23.

Indbrud Vinderup

Natten til torsdag gik det ud over 3 håndværkerbiler i Vinderup. De er alle boret op i låsen og tømt for diverse værktøj. Denne gang er det også tunge mindre maskiner, der har været på tyvenes menukort. De tre varebiler holdt i Vindelevgård, Toften og Tværmose.

Indbrud Holstebro

Et hus på Estrupvej i Idom har haft indbrud fra onsdag aften til torsdag morgen. Et vindue er brudt op og der er stjålet smykker.

Færdselsuheld Holstebro

I går morges klokken 8.11 skete et sammenstød på Herningvej i Holstebro ved rundkørslen til Halgård. En 19 årig fra Lemvig kom fra syd og overså køen. Han kørte op i en 30 årig mand fra Vemb, der igen kørte op i en 49 årig mand fra Vemb. Der sket materiel skade og den 30 årige blev kørt til Herning sygehus.

Tyveri Holstebro

Aldi på Herningvej i Holstebro havde i går besøg af en 40 årig mand fra Holstebro, der forsøgte at stjæle en øl. Han er sigtet for butikstyveri.

Indbrud Fjand

På parkeringspladsen på Spidsbjergvej ved skovlegepladsen i Fjand blev en bil brudt op klokken 12.24. En siderude blev knust. Der er stjålet diverse kort og mobiltelefon.

Færdselsuheld Holstebro

I går klokken 17.53 på Lavhedevej i Holstebro bakker en 49 årig mand. Han rammer en 50 årig mand fra Holstebro. Den 50 årige bliver kørt til Herning sygehus.

 

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box