Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Færdselsuheld Holstebro

Klokken 07.52 skete et færdselsuheld på Nørrebrogade i Holstebro.
Se mere her.

Indbrud Holstebro

Et kontor på Nørreboulevard i Holstebro har haft indbrud i perioden fra den 9/5 til 14/5. Tyve har med flere genstande brudt et vindue op. Der er stjålet kontanter og en telefon.

Indbrud Nr. Felding

En villa på Sognstrupvej i Nr. Felding har haft indbrud i går mellem klokken 10 og 13. En rude i dør er knust. Der er stjålet smykker.

Færdselsuheld Struer

I går klokken 14.54 skete et færdselsuheld på Holstebrovej i Struer. En kvinde på 57 år fra Struer holdt stille på grund af kø. En 30 årig bilist fra Vinderup kørte bag op i hende. Den 30 årige blev bragt til sygehuset med rygsmerter.

Indbrud Struer

Et hus på Støjbjergvej i Fousing har i går haft indbrud mellem 05.50 og 15.00. Tyve har brudt en terrassedør op og kommet ind i huset. Der foreligger endnu ikke opgørelse over stjålne ting.

Indbrud Holstebro

På Råsted Kirkevej i Råsted har et hus haft indbrud i går mellem 10.30 og 15.45. Tyve har brudt et vindue op med koben. Der foreligger endnu ikke opgørelse over stjålne ting.

Narkokørsel Holstebro

Politiet stopper en bil klokken 20.08 på Banetoften i Holstebro. Føreren er en mand på 30 år fra Holstebro. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

Spritkørsel Vemb

På Nørregade i Vemb i går klokken 22.17 stopper politiet en bil ført af en mand på 30 år fra Vemb. Han testes til at have drukket for meget alkohol og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

 

 

Brinks box
Noojins boks alm.