Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Vold Holstebro

I går morges klokken 7.58 blev politiet kaldt til voldsepisode i Nørreport Centret i Holstebro. En 54 årig mand fra Holstebro tildelte en 54 årig mand fra Vinderup slag i ansigtet. Voldsmanden blev tilbageholdt af vidner. De to mænd kender hinanden og tilsyneladende er det altid den 54 årige der står for skud. Voldsmanden sigtes for vold.

Indbrud Holstebro

Der har været indbrud på Nørre Boulevard Skolen i Holstebro lørdag eftermiddag. En 16 årig dreng fra Holstebro melder sig selv til politiet søndag. Politiet har ikke noget om indbruddet på dette tidspunkt. De finder et gammel kopirum opbrudt. Det er herfra den unge har stjålet noget værktøj.

Indbrud Holstebro

En villa på Folden i Holstebro har haft indbrud i perioden fra lørdag klokken 14.30 til mandag klokken 11.00. Tyve er kommet ind ved at bryde terrassedør op. Der er endnu ikke endelig opgørelse, men det er konstateret, at der mangler to B&O højtalere.

Tyveri Skave

En anmelder, der kører gennem Skave klokken 03.00 i nat, ser to maskerede mænd i mørkt tøj komme ud fra Shell Stationen i Skave med gasflasker. Der er ikke yderligere oplysninger om mændene. De forsvinder i en bil med Zenon lygter.
Har du set noget eller ved noget om tyvene, hører politiet gerne fra dig på telefon 114.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019