Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Tricktyve med speciale ”ældre folk” anholdt af Fyns Politi
Se mere HER.

Indbrud Holstebro

Klokken 7.10 blev der meldt om indbrud i nattens løb i varevogn på Hunsballevej i Holstebro. Tyve har knust en siderude og kommet ind i bilen. Der er stjålet batteri værktøj.

Pågribelse af brandstifter Holstebro

I går klokken 10.16 bliver politiet kaldt til Kildevej i Holstebro, hvor en borger har pågrebet en brandstifter. Der er tale om en 68 årig mand uden fast bopæl, der havde lagt aviser op af et skur og antændt det. En borger pågriber manden, får slukket ilden og ringet til politiet. Efter afhøring løslades manden.

Tyveri Holstebro

Kop & Kande i Østergade, Holstebro var i går klokken 10.32 udsat for et tyveri af sengetøj fra udeudstilling. Politiet har signalement af maner og kender ham. Det er en person uden fast bopæl.

Narko salg Struer

Politiets flexpatrulje besøgte i går klokken 13.15 en bolig i Bredgade, Struer. Ejeren, en mand på 23 år, blev fundet i besiddelse af 184 gram hash og 147 gram skunk. Han tiltales for besiddelse af narko til salg.
To andre personer: En mand på 20 år fra Struer havde 11 gram skunk og to gram hash på sig. En anden mand havde 2,9 gram hash på sig. Begge disse mænd bliver sigtet for at have narko til eget brug.

Tricktyveri Holstebro

En kvinde på 76 år bemærker i går klokken 18.37 en mand gå rundt i gården med en pakke på Herningvej i Holstebro. Kvinden går ud og spørger om hun kan hjælpe. Adressen på pakken er i gågaden. Mens kvinden snakker med manden, sniger en anden person sig ind i boligen og stjæler kvindens hævekort. Banken henvender sig til kvinden om nogle træk på kortet og spærre dette.

Hærværk Holstebro

En skole i Holstebro har været udsat for hærværk. En hammer er kastet ind gennem facaderude. Det er lidt usikkert om det er en skole på Døesvej eller Rolf Krakes Skolen.

Narkokørsel Ulfborg

Politiet stopper en bil i går klokken 20.20 på Holstebrovej i Ulfborg. Føreren er en kvinde fra Struer på 21 år. Hun testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades hun igen. Hun havde 1,8 gram hash på sig og sigtes for dette.

Narkokørsel Holstebro

Klokken 22.45 i går aftes stopper politiet en bil ved Ringparken i Holstebro. Føreren er en mand på 21 årig mand fra Holstebro, der testes positiv for narko. Efter at have været anholdt og en tur på politistationen for at afgive en blodprøve, løslades han igen.

Narkokørsel Holstebro

I går aftes klokken 00.00 stopper en politi patrulje en bil på Stationsvej i Holstebro. Bilen bliver ført af en mand, hvis data er beskyttet. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen.

 

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box