Fra politiets seneste døgn i Holstebro og Struer

Indbrud Holstebro

Der har været indbrud i Færchhuset i Lille Østergade, Holstebro ved fysioterapeut. Indbruddet er sket fra onsdag klokken 18 til torsdag klokken 7.20. Der er stjålet kontanter.

Indbrud Holstebro

Der har været indbrud i Færchhuset i Lille Østergade, Holstebro ved tandlægerne. Indbruddet er sket fra onsdag klokken 16 til torsdag klokken 8. Der er stjålet kontanter.

Indbrud Holstebro

Der har været indbrud ved Søstrene Grene Østergade i Holstebro i tidsrummet fra onsdag klokken 18 til torsdag klokken 8. Tyve har brudt en bagdør op og været i hele forretningen. Der er stjålet kontanter.

Indbrud Hjerm

Fra torsdag klokken 8.40 til 13.30 Har der været indbrud på Kongsgårdvej i Hjerm. En terrassedør er brudt op. Der er stjålet en diamantring og guldring.

Narkokørsel/tyveri Holstebro

Klokken 18.35 stopper politiet en bil på Ringkøbingvej ud for Idom. Bilen er stjålet i Fredericia tidligere på dagen. Føreren der er en mand på 45 år fra Bedsted, Thy testes positiv for narko. Han anholdes og løslades igen efter at have afgivet en blodprøve. Han har heller ikke kørekort og sigtes for alle tre forseelser.

2 Indbrud Resen

Der har været indbrud i to huse på Møllemarken i Resen. Indbruddene er sket i eftermiddagstimerne. Begge steder er en rude knust. Fra første indbrud er stjålet PlayStation og smykker. Fra andet indbrud er stjålet kontanter.

 

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box