Fra politiets jul i Holstebro og Struer

Spritkørsel Holstebro

En 20 årig mand fra Struer er den 23/12 klokken 03.35 så påvirket, at han ikke kan styre sin bil og rammer en betonstolpe. Han testes til at have fået for meget alkohol og anholdes for at afgive en blodprøve. Herefter løslades han igen.

Sprit Vinderup

Politiet stopper en bil på Strandvejen ved Handbjerg den 23/12 klokken 13.20. Det er en kvinde på 57 år fra Vinderup, der er fører af bilen. Hun testes til at have fået for meget alkohol og anholdes for at afgive en blodprøve. Herefter løslades hun igen.

Færdselsuheld med flugt Struer

Politiet er i Struer til et færdselsuheld på Bredgade i Struer. En mand er kørt ind i en mur og løber fra stedet. Politihunde bliver sat på sporet, men finder ikke manden.
Senere på aftenen bliver politiet ringet op af en mand på 20 år fra Struer, der fortæller at han var føreren af den forulykkede bil. Han er frakendt kørekortet og har forsynet bilen med stjålne nummerplader.

Narkokørsel Holstebro

Den 23/12 klokken 23.30 stopper politiet en personbil på Enghavevej i Holstebro. Bilen bliver ført af en24 årig mand fra Holstebro. Han testes positiv for narko og anholdes for at afgive en blodprøve. Herefter løslades han igen.

Narkokørsel Holstebro

Den 24/12 klokken 02.16 stopper politiet en bil på Nørrebrogade i Holstebro. Bilen bliver ført af en 20 årig mand fra Holstebro. Han testes positiv for narko og anholdes for at afgive en blodprøve. Herefter løslades han igen. Han bliver fundet i besiddelse af en ulovlig foldekniv og bliver også sigtet for dette.

Tyveri Holstebro

Den 25/11 klokken 00.27 får politiet en anmeldelse fra Ringparken i Holstebro. 2 mænd er set stjæle en knallert. Politiet sender blandt andet en hundepatrulje til stedet. De 2 mænd smider knallerten fra sig og flygter. Hundene bliver sat på sporet og finder ret hurtig de 2 mænd. Den ene er 15 år og fra Holstebro. Den anden er 14 år og fra Ringkøbing.

Indbrud Holstebro

Den 25/12 klokken 00.07 anmeldes en mand for at opføre sig mistænkeligt foran en forretning på Struervej i Holstebro. Politiet kommer til stedet og anholder en mand på 15 år fra Holstebro inde i forretningen.

Indbrud Struer

En forretning på Søndergade i Struer har haft indbrud i perioden fra den 23/12 til den 25/12. Tyvene er kommet ind ved at bryde et vindue op og havr været rundt i hele forretningen. Tyvene har efterladt sig flere spor, som politiet arbejder videre med.

Færdselsuheld Holstebro

Klokken 17.15 sker et færdselsuheld i svinget på Døesvej. En mand på 25 år kommer kørende mod sydøst ad Døesvej. Han kommer over i den forkerte vognbane i svinget og rammer en modkørende. Der sker stor materiel skade, men ingen personer kommer noget til.

Narko og våben Holstebro

En politipatrulje er på Niels Kjeldsens Vej i Holstebro klokken 22.30 den 25/12. Her ser de en mand parkerer og løbe ind på en adresse, da han ser patruljen. Politiet følger efter. Her træffer politiet føreren, som er en 25 årig mand fra Holstebro og kendt af politiet. Han har 61 gram hash på sig. I bilens midterkonsol finder betjentene en oversavet salonriffel. Politiet anholder manden og stiller ham for en dommer, der varetægtsfængsler manden til den 23/1 2018.
På samme adresse træffer betjentene en 22 årig mand fra Struer, der har 98 gram hash og 8.600 kroner på sig. Politiet beslaglægger hashen og 7.000,- kroner for gammel gæld.

 

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box