Fra politiet seneste døgn i Holstebro og Struer

Hærværk Holstebro

Jættehøjens SFO i Holstebro har fra søndag klokken 21 til mandag klokken. 16 været udsat for hærværk. Der er smadret 5 ruder og 2 glasdøre. Der er fundet en sten indenfor, ellers har ingen været i bygningen.

Indbrud Struer

Struer Roklub på Fjordvejen i Struer har haft indbrud fra tirsdag klokken 19.30 til onsdag klokken 10.00. Der er opbrudt en dør og hele klubben er gennemrodet.

Indbrud Struer

Bremdal Camping og Vandrehjem har haft indbrud onsdag. En yderdør er brudt op med en kraft så karmen flækkede. Det er også gået ud over to indedøre, hvor karmen er flækket i den ene. Endelig er et vindue til køkkenet  brudt op og karmen ødelagt. Der er ikke stjålet noget.

Slange løs Odby

Politiet bliver kontaktet af en kvinde, der anmelder, at hendes cobraslange er brudt ud. Den er 3 meter. Ser du slangen skal du ringe til politiet på 114 eller Falck, der så vil kontakte kvinden.

Bilbrand Tvis opdatering

Se omtale her:
Bilen som brændte i Tvis ved FDF hytten, er den BMW, der i går blev stjålet i Mejrup. Fra brandstedet blev set en sort BMW af 3 serien forlade stedet. Tidligere er en der set 2 unge mørkklædte unge flytte ting fra den sølvgrå BMW til den sorte BMW. Har du oplysninger i sagen som du har set eller ved noget om kan du ringe til politiet på telefon 114.

Tyveri Vinderup

Tidligere på ugen har der været indbrud på Vinderup Maskinforretning. Det er nu konstateret, at en rød mini læsser VM Loader er stjålet. Værdi 144.000 kroner.

Indbrud Struer

Bremdal Aktivitetscenter på Drosselvej i Struer har fra tirsdag til onsdag haft indbrud. En terrassedør er brudt op. Tyven har slukket for lysrelæerne og stjålet 6 AB nøgler til Aktivitetcentret.

 

Kayas Pizza box