Fra døgnrapporten i Holstebro og Struer

Indbrud Holstebro

Virksomhed Mads Bjerres Vej i Holstebro har mellem torsdag og fredag haft indbrud. En rude knust. Intet stjålet.

Tyveri Holstebro

En butik på Herningvej i Holstebro har haft besøg af butikstyve fredag klokken 12.18. Der er tale om et ægtepar fra Holstebro på 72 og 70 år.De forsøgte at stjæle vare for 90,80 kroner.

Kørsel uden kørekort Holstebro

Politiet stoppede fredag klokken 12.33 en bil på Ellebækvej i Holstebro. Føreren havde ikke kørekort. Der er tale om en mand på 27 år fra Thyborøn, der sigtes for kørsel uden kørekort. Ejeren er en kvinde på 24 år fra Holstebro sigtes for at overlade sin bil til en uden kørekort.

Tyveri Holstebro

På Struervej i Holstebro har en bil fået stjålet sine nummerplader fredag formiddag. Nummerpladerne har nummer AC 47 624.

Tyveri Holstebro

En butik på Herningvej i Holstebro havde fredag klokken 16.58 besøg af en butikstyv. Der er tale om en mand på 18 år fra Birkerød, der forsøgte at stjæle 4 flasker spiritus.

Tyveri Vinderup

En bil parkeret på Kirkevej i Handbjerg har fredag fået stjålet nummerplader. Der er tale om nummeret VP 33 239.

Indbrud Ulfborg

Et hus på Madum Flodvej i Ulfborg har haft indbrud. Et vindue er knust og huset gennemrodet. Der foreligger ikke opgørelse over stjålne ting endnu. Der er overvågning på stedet.

Hærværk Holstebro

En postkasse på Frejas Vej blev fredag klokken 21.33 sprunget i luften. Værdi 400,- kroner.

Narkokørsel Holstebro

Politiet stoppede en bil lørdag klokken 00.58 på Rolf Krakes Vej i Holstebro. Føreren der var en mand på 20 år fra Vinderup blev testet positiv for narko og anholdt. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen. Han sigtes også for at køre i frakendelsestiden.

Indbrud Holstebro

Indbrud på Hjermvej i Holstebro lørdag klokken 02.12. En siderude er knust. Der er stjålet værktøj for 25.000,- kroner. Politiets hunde fandt noget værktøj 450 meter fra gerningsstedet.

Indbrud Holstebro

En villa på Frejas Vej i Holstebro har fra fredag til lørdag haft indbrud. En rude er knust. Der er blandt andet stjålet 3 guitarer, 2 forstærkere og en nøgle.

Indbrud Ulfborg

Der har været indbrud på Reberbanen i Ulfborg mellem fredag og lørdag. En rude er knust. Der foreligger endnu ikke opgørelse.

Hærværk Holstebro

En bil parkeret på Viborgvej i Mejrup har mellem fredag og lørdag fået sprayet et grøn P.

Hærværk Holstebro

En lastbil parkeret på Store Claus i Mejrup har natten mellem Mandag og søndag fået sprayet flere grønne p’er.

Tyveri Holstebro

En tyv på Nørregade i Holstebro blev tilbageholdt af borger og fulgt tilbage til forretningen, hvorfra han havde stjålet 4 jakker. Politiet fan koster fra to andre forretningen. I alt havde tyven tilranet sig varer for ca. 5.000,- kroner.

Ændring af knallert Holstebro

Lørdag eftermiddag stopper politiet en lille knallert i Holstebro. Føreren er en 23 årig mand fra Holstebro, der indrømmer at have foretaget ændringer på knallerten. Han sigtes også for ikke at have forsikring. Da det er 2. gang han stoppes for forseelsen, inddrages knallerten.

Narkokørsel Holstebro

En bil stoppes på Lavhedevej af en politipatrulje lørdag klokken 18.35. Føreren er en mand på 42 år fra Holstebro. Han testes positiv for narko og anholdes. Efter at have afgivet en blodprøve løslades han igen. Han sigtes også for at køre i frakendelsestiden.

Kørsel uden kørekort Ulfborg

Politiet stoppede lørdag en bil på Ringvejen i Ulfborg. Føreren var en mand på 42 år fra Tim. Han havde ikke kørekort. Hansigtes for blandt andet at opgive forkert adresse, alder, navn, ikke efterkomme politiets anvisninger, ingen forsikring, falske nummerplader m.m. Det er 3. gang han stoppes, hvorfor politiet inddrager bilen.

Færdselsuheld Holstebro

Lørdag aften skete et alvorligt færdselsuheld på Viborgvej i Holstebro. En kvinde på 80 år overså modkørende bil ført af 19 årig mand fra Holstebro.
Se mere HER.

Indbrud Holstebro

En villa på Emil Resens Vej i Holstebro havde indbrud lørdag aften. Tyve har blandt andet stjålet smykker, kontanter, sølv m.m. Endelig opgørelse foreligger ikke endnu.

Indbrud Struer

En kiosk på Østergade i Struer har søndag klokken 03.45 haft indbrud. Der er endnu ikke opgørelse fra Stedet. Kiosken er videoovervåget.

 

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box