Fra døgnrapporten i Holstebro og Struer

Indbrud Holstebro

En virksomhed på Hjaltesvej i Holstebro har natten til torsdag haft indbrud. En dør er brudt op og der er stjålet 2 PH lamper.

Færdselsuheld Ulfborg

I går klokken 11.53 skete et færdselsuheld på Ringkøbingvej ved Ulfborg. En mand på 32 år overholdt ikke sin ubetingede vigepligt og kørte frem og ramte en kvinde på 75 år, der kom kørende på Ringkøbingvej. Der sket kun materiel skade. Manden sigtes for ikke at overholde sin vigepligt og kørsel uden kørekort. Det undersøges om der er tale om brugstyveri eller ejeren har overladt sin bil til en person uden kørekort. Begge tilfælde vil give en bøde.

Trusler Holstebro

En dørmand på restauration i Østergade i Holstebro fik i aftes klokken 23.04 trusler af en 33 årig mand fra Holstebro. Han sagde blandt andet; ”jeg sprætter dig op” – ”du kan være glad for at du er i live” og demonstrativt trak tommelfingeren hen over halsen. Manden fortsatte med at kaste en ølflaske på døren og slå på vinduerne. Da politiet kom frem var manden stadig opfarende og blev anholdt. Han blev løsladt her til morgen med sigtelser om trusler på livet og overtrædelse af ordensbekendtgørelse.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.