FORTRYLLENDE FORTÆLLINGER VED NISSUM FJORD

En vandretur ved Nissum Fjord giver ro i sjælen!

Find vandrestøvlerne frem og tag med den lokalkendte guide, Jytte Paarup, på en uforglemmelig vandretur ved den rolige og fortryllende Nissum Fjord.

”Fjordlandskabet ligger med sit flade land bag havets klitter med højt til himlen, vind til håret og tagrørenes evige hvislen i ørerne. Et unikt naturområde, der giver lise til sjælen. Her er det godt at kunne strække øjnene”, fortæller Jytte Paarup, der har tilbragt det meste af sit liv ved fjorden.

Folkeuniversitetscentret Skærum Mølle er udgangspunktet for vandringerne. Her får deltagerne et indblik i stedet, og det er her, de overnatter og oplever stjernehimmelen på en unik og anderledes måde.

Folkeuniversitetscenteret har arrangeret både endagsture den 24. maj og 15. juli samt todagesture den 19.-20. juli og 16.-17. september med masser af aktive naturoplevelser for deltagerne. Med vandreturene får deltageren en hel oplevelse med lokale kvalitetsfødevarer og mindfulness som en del af programmet.

Danmarks bedste vandredestination

Vandringerne finder sted i både den nye Geopark Vestjylland og Naturpark Nissum Fjord. Området ved Nissum Fjord er kendt for sit rige dyreliv. Især findes her mange fuglearter og hele fjorden og nogle landarealer er udlagt som vildtreservat for at beskytte rastende og ynglende vandfugle.

”Vandring er en af tidens megatrends, og mange turister kommer til området for at vandre. I Holstebro har vi rammerne og organiserede vandreture, som giver vandremuligheder i særklasse”, siger Susanne Toftegaard Hansen, der er chef for Enheden for Erhvervs- og Turismeudvikling i Holstebro Kommune.
Området omkring Nissum Fjord er et naturområde i absolut særklasse. På en vandretur her kommer man helt tæt på både den nutidige natur, men også den geologiske arv, som er grundlaget for den kommende Geopark Vestjylland.

Læs meget mere og book her: http://www.visitholstebro.dk/holstebro/vandreture-ved-nissum-fjord

Kontakt

Holstebro Turistbureau, tlf. 96117080

Susanne Toftegaard Hansen, chef for Erhvervs- og Turismeudvikling, Holstebro Kommune, tlf. 96117081

Jytte Paarup, guide, tlf. 61547418

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle, tlf. 97481322

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019

Be the first to comment

Leave a Reply