Forårsmarked på lørdag og søndag

Af: Ausumgaard

I morgen slår vi endnu engang dørene op til forårsmarked her på herregården. Forberedelserne har været i gang siden nytår – og i løbet af især de seneste uger, har vi knoklet for at gøre de historiske rammer på gården klar til det helt store rykind.

Over 100 udstillere
Godt og vel 110 udstillere har meldt deres ankomst – og hver en standplads bliver fyldt, så der er mulighed for masser af inspiration og handel som sædvanlig. Der er både nye udstillere og gengangere – og temaerne spænder vidt fra kunsthåndværk, design, interiør og kunst til fødevarer, vin og hobby og fritid.

Nye tiltag i år

Madpakkemester – for børn
Der er som altid masser af aktiviteter for børn på forårsmarkedet – men i år kan børnene få en ekstra oplevelse, når vi sammen med Struer Fri Fagskole inviterer til mad-workshops med temaet Madpakkemester.
Lærere og kokke fra Struer Fri Fagskole er klar til at give børnene en sjov og lærerig oplevelse, hvor børnene selv skal have hænderne i maden, og de vil lære om sammensætning, smage, ingredienser og sunde og heriblandt også lokale kvalitetsråvarer. En god flok af markedets fødevareudstillere har sponsoreret råvarer – så der bliver mulighed for at smage og afprøve lidt anderledes ingredienser end børnene måske kender fra deres almindelige madpakke.
Der er begrænset antal pladser, så det anbefales at købe billet på forhånd, hvilket kan gøres på vores hjemmeside.

 

 

Temaområde med vin
Det har de seneste år været meget populært at deltage som vinhandler på vores markeder på gården – og i år har vi valgt at sætte ekstra fokus på den gode vin. Derfor afprøver vi i år et nyt tiltag – nemlig et temaområde med netop vin. Her er nogle af lokalområdets bedste vinimportører og forhandlere gået sammen om at sætte fokus på den gode vin, som kan både smages og købes med hjem.
For at kunne præsentere nogle ekstra gode vine sælges der smagekuponer til 10 kr./stk. på høloftet.

 

La porta Band spiller hele weekenden
Vi har i år booket et populært skiffle-band, der kommer og spiller gårdspladsen op hele weekenden. La Porta Band er Johnny Madsens gamle husorkester – og vi har hørt, at bandet trak fulde hus i Folkets Hus i Struer tidligere i år, hvor flere kunne berette at stilarten og stemningen kunne passe godt ind på et forårsmarked som vores. Så nu håber vi, at de 5 herrer kan sætte den helt rigtige stemning.
Indimellem bliver bandet afbrudt af danse- og gymnastikopvisninger – det er altid noget helt særligt, når plænen på gårdspladsen fyldes af masser af unge, glade mennesker og deres opvisninger.

 

 

 

 

Alt i alt er der masser af nye tiltag, som vi glæder os til at præsentere jer for.
Lige nu er der masser af solskin over gården – og den rette stemning spreder sig i takt med at gårdspladsen tager sin vante form med cafe-telt, hoppeborg, klappedyr og spændende udstillere.
Det ser endda ud til, at forårsvejret fortsætter i weekenden.
Hele holdet på gården knokler for at blive klar, og så glæder vi os bare helt vildt til at åbne dørene til masser af stemning på gården i morgen kl. 10.

Program, udstillerliste og meget mere kan findes på www.Ausumgaard.dk

Gaardhøje 300x250 ny