Fem tyverier og indbrud i weekenden

  1. Fredag blev en butiksudstilling på Østergade udsat for to tyverier. Et om formiddagen og et om eftermiddagen. Begge gange skete tyveriet ved, at en mand kom cyklende og i fart rakte ud og tog en genstand fra udstillingen. Politiet har en formodning om, hvem tyven er.
  2. Fredag klokken 15.38 blev politiet kaldt til Kirppu på Lundholmsvej i Holstebro. Her havde en 25 årig udlænding skiftet en mærkeseddel på 80,- kroner ud med en mærkeseddel på 50,- kroner. Han erkendte forsøget på tyveri og fik som udlænding en straks bøde på 1.000,- kroner. Han betalte på stedet.
  3. Lørdag klokken 21.27 blev et indbrud på Grønlandsvej i Holstebro anmeldt. Tyve havde brudt hoveddør op og stjålet et ukendt beløb i kontanter.
  4. Fra lørdag klokken 14.30 til søndag klokken 18.15 har en villa på Anne Ankers Vej i Holstebro haft indbrud. En rude er af listet, og der er stjålet 6 PH lamper.
  5. I nat klokken 00.49 var et kontor i Danmarksgade udsat for indbrud. En rude i kælderen blev af listet, og gav tyvene adgang til et kontor ovenpå. Der er stjålet en PH lampe til en værdi af 7.000,- kroner.
Kayas Pizza box
Kayas Pizza box