Farvestrålende familieteater

Wukong – abekongens store rejse er inspireret af den fascinerende kinesiske teaterform.

La Huella Teatro fra det nordlige Chile gæstespiller på Odin Teatret

Der venter tilskuerne en helt igennem eventyrlig oplevelse, når det chilenske teater, La Huella Teatro, gæstespiller på Odin Teatret søndag den 19. maj kl. 15.00 med sin forestilling Wukong – the Monkey King’s Big Journey, der er beregnet for alle børn og deres familier.

Wukong – the Monkey King’s Big Journey, der kan oversættes til Wukong – abekongens store rejse, er inspireret af den fascinerende kinesiske teaterform, Peking Opera, der er fysisk teater for fuld udblæsning, fantasi og farver og med masser af dans, musik og sang. Den sparsomme, spanske dialog, som ikke har betydning for forståelsen af forestillingen, bliver vist på engelsk.

I forestillingen er Wukong kejserens gøgler. For at drille slipper han kejserens røde løve fri. Men det bliver kejseren så rasende over, at Wukong må flygte og forsøge at finde den og bringe den tilbage til kejseren. Det bringer Wukong ud på en lang rejse med utallige eventyr, og det er nogle af disse eventyr, forestillingen handler om. Slutningen skal ikke røbes her.

Ud over forestillingen deltager La Huella Teatro også i Kentaurlandsbyens mange aktiviteter, herunder forestillingen “Når kentaurerne beder: sang og digtoplæsning i Holstebro Kirke”.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.