Espersen lb 2
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NØRRE VOSBORG JAZZFESTIVAL

juni 9 @ 12:00 - 17:00

Mini Jazzfestival i herregårdens smukke rammer!

I 2017 slog herregården for første gang dørene op til en 1-dagens Mini Jazzfestival på Nørre Vosborg i samarbejde med Jazzhouse Montmartre.

Vejret var med os – i høj solskin nød en masse glade gæster forskellige både lokale og nationale jazzorkestre. I år gentager vi successen og vi glæder os allerede!

Vi er ved at ligge sidste hånd på programmet og du kan bla. opleve:

Thirsty Night Big Band, Riverband Jazz & Blues & Veronica Mortensen!

Lidt om årets kunstnere:

Det atten mands store Thirsty Night Big Band startede i august 2008 og alle medlemmer af orkestret elsker big-band jazz. Repertoiret spænder bredt over Bob Mintzer, Ellington, Sammy Nestico og Gershwin.

Riverband Jazz & Blues band, er en velrystet coctail af Jazz, Blues og latin – serveret med jysk lune.

Bandet har spillet på de danske scener i 45 år og nærvær og engagement er stadig i højsædet hos dette originale og alsidige jazzorkester.

Veronica Mortensen har idag placeret sig som en af landets skønneste og dygtigste jazzsangerinder. Hendes varme, glimt i øjet og afslappede stil er højt elsket af både publikum og anmeldere. Nørre Vosborg er stolte over at kunne præsentere Veronica Mortensen som åbning af årets jazzfestival, igen i år i samarbejde med det legendariske Jazzhus Montmartre i København. 

Siden hendes debutalbum fra 2003, er det blevet til en lang række koncerter i både ind- og udland, samt gæsteoptrædener i flere Big Bands (bl.a Klüvers Big Band, DR Big Band, Bohuslän Big Band, Ernie Wilkins Almost Big Band og Tivoli Big Band). 

ring tyve til halvfjerds år. Musikerne kommer fra Holstebro, Struer og Herning og er såvel professionelle som amatører i or

Detaljer

Dato:
juni 9
Tidspunkt:
12:00 - 17:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Nørre Vosborg
Brinks box
Revision Limfjord 02/10 sb stilling