Kays Pizza l.b.
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CYKELTUR TIL KUNSTEN I HOLSTEBRO

maj 31 @ 19:00

Igen i år inviterer Kunstformidler Peter Haarby på en aftencykeltur på ca. 12 km, der fører forbi en række af de kunstværker, der befinder sig udenfor Holstebro’s centrum. 
Det er blevet en fast sommertradition, at kunstformidler Peter Haarby hen over sommeren, arrangerer en række aftencykelture til kunsten i Holstebro. Og i år er ingen undtagelse – 4 gange i løbet af sommeren kan man komme med på cykeltur rundt til den kunst, der ikke er placeret i bymidten.
Turen starter kl. 19 fra Kunstmuseet. Ruten går via Sønderbrogade, langs Storåen til Frøjkvej hvor Peter Haarby fortæller om Erik Heides skulpturer ved Brins Jernstrøberi.
Derefter cykles der til Døesvej, hvor der bl.a. vil være stop ved Bjørn Nørgaards udsmykning af Holstebro Gymnasium og HF samt Helge Bertrams udsmykning af den tidligere svømmehal.
Der vil også være stop ved det nye Sundhedscenter og den nye Politigård på Stationsvej inden turen går ind mod midtbyen, hvor der afsluttes kl. 21 ved der Gamle Rådhus på Nørregade, hvor Giacomettis ‘Kvinde på kærre’ sænkes ned i sit natteskjul.
Turen er på ca. 12 km. og der køres i et roligt tempo. Det er gratris at deltage i turen, der er arrangeret i samarbejde med Visit Holstebro.

Detaljer

Dato:
maj 31
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Holstebro Kunstmuseum
Noojins boks alm.
Y Markedsføring