Et tårn på Enghaven ændre udseende fra silo til højhus

Visualisering: Holstebro Kommune

På et møde i sidste uge mellem Holstebro Kommune, Stiftsøvrigheden i Viborg og Nationalmuseet er man nået frem til et udkast til forlig.

Højden er blevet skåret fra 63 meter til 57 meter. Kun 6 meter skal skæres af. Udseendet er derimod helt ændret fra en silo lignede bygning til et mere traditionelt byggeri opført som fire sammenbyggede tårne i forskellig højde. I facaden skal indgå tegl. Der vil kunne laves terrasser på de tre laveste tårnes tag.

På mødet har man været enige om, at det arkitektoniske indtryk er den væsentlige ændring.

Forslaget er nu sendt til Kirkeministeriet og Erhvervsstyrelsen, der begge har nedlagt veto mod udseendet på det tidligere forslag.

Brinks box
Kayas Pizza box

Be the first to comment

Leave a Reply