Essentielle for fridykkere: Her er, hvad dykkerure byder på

Dette indhold er sponsoreret

Dykkerure er et vigtigt redskab for fridykkere af flere årsager. Mest relevant er selvfølgelig urenes evne til at oplyse dykkeren om, hvor længe vedkommende har dykket. Dette gøres let ved placeringen af tydelige minutintervaller på den tykke urkrans, dykkerure har for vane at komme med. Har dykkeruret indbygget kronograf, altså analogt stopur, er tidtagning også let.

Flere typer alarmer i et dykkerur til mænd

Men dykkerure kan også tjene andre funktioner, fx ved at besidde forskellige typer alarmer, der kan hjælpe dykkeren. Et dykkerur til mænd med dybdealarm til at give signal, når du har nået en udvalgt dybde, er ikke svært at finde, og det samme kan siges for ure med tidsalarmer.

Vil du vælge et verdenskendt dykkerur? Prøv Pingo uret

Ønsker du et dykkerur, der er velkendt verden over, kan du skele til Pingo uret fra Citizen. For at være helt rigtig hedder uret JP2000-08E og kaldes bare Pingo uret, da modellen i sin tid blev anvendt af Kronprins Frederik. Det var da, han var i frømandskorpset og fik tilnavnet Pingo af kammerater, bl.a. fordi hans våddragt blev fyldt med vand, så han lignede en pingvin.

Uret har et quartz-batteri, hvilket lover høj nøjagtighed. Udover det sørger en kraftig rude i mineralglas for at beskytte viserne, mens urkassen i rustfrit stål ikke tæres bort af havvand. Og som prikken over i’et har uret en dekompressionsalarm til at advare ved hurtig opstigning.

Vidt forskellige mærker producerer dykkerure

Verdenen inden for dykkerure er stor og tæller modeller fra så forskellige mærker som Citizen, Seiko, Hugo Boss, V.O.S.T. Germany, Invicta, KHS, Jacques Lemans og mange flere. Urene kan uden for dykning fint bruges som armbåndsur, hvorfor der også er stor forskel rent æstetisk forskellige dykkerure imellem. Så gå derfor på udkig i udvalg og find det rette dykkerur til dig.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.