Er du træt af at døje med skæl?

Der er desværre rigtig mange af os, der hver dag kæmper en kamp, når det kommer til skæl. Her er der tale om de små hvide flager, der findes over alt i håret, og som er med til at give et mere eller mindre uplejet udtryk. Og begynder disse skæl først at falde ned fra håret og eventuelt lande på tøjet på skulderen, så er der ikke mange af os der kan forestille os en værre situation.

Det skulle da lige være de gener i form af kløe, der ofte også følger med skæl, som kan føre til en masse daglig irritation.

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så er der heldigvis hjælp at hente.

Derfor bør du bruge en god skælshampoo

Du skal nemlig bare tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med skælshampoo. En sådan kan nemlig være med til både at forebygge og fjerne skæl, og så dæmper den også den kløe, som der måtte være i hovedbunden. Og den er let at bruge.

Du skal starte med at massere skælshampooen ind i dit fugtige hår og din hovedbund. Herefter lader du den virke 3-5 minutter og skyller grundigt efter – præcis som når du anvender en almindelig shampoo under dit bad.

Find Apotekets Skælshampoo online på apopro.dk

Og hvis du gerne vil sikre, at du får en skælshampoo, der både er uden parfume og også er allergi-mærket, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; apopro.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde Apotekets Skælshampoo, som netop kan bruges til behandling af sæl 2-3 gange om ugen, og vil du blot bruge den som forebyggelse mod skældannelse, så kan du nøjes med at bruge skælshampooen 1 gang om ugen.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box