Enghavevej åbnes for trafik

Den sydlige vejbane på en del af Enghavevej i Holstebro, som nogle dage har været spærret for trafik på grund af vejarbejde, bliver åbnet fra onsdag kl. 13 – dog med vejbump og nedsat hastighed på 20 km i timen.

De trafikale gener forårsaget af vejarbejdet på Enghavevej i Holstebro har vist sig at være så store, at kommunen og entreprenøren sadler om.

Strækningen mellem Nygade og Jeppe Schous Gade, som hidtil har været spærret, bliver åbnet for trafik – også mens vejfolkene arbejder.

Fra i morgen, onsdag den 14. november kl. 13, kan der igen køres på strækningen. Der bliver dog sat vejbump op og indført en hastighedsgrænse på 20 km i timen. Og vejbanen vil være indsnævret.

I weekender og på andre tidspunkter, hvor vejfolkene holder fri, fjernes vejbumpene og hastighedsbegrænsningen.

– Trafikafviklingen i området omkring Nørreport og Enghavevej vil selvfølgelig stadig være berørt af vejarbejdet. Men med ændringerne håber og forventer vi, at generne for bilister og handlende bliver noget mindre, siger ingeniør ved Trafik og Park, Jeanette Jørgensen.

Hun og entreprenøren opfordrer til, at bilister tager hensyn til vejfolkene og deres sikkerhed og til, at lastbiler så vidt muligt benytter Ringvejen.

Vejarbejdet indstilles i øvrigt midlertidigt på den såkaldte Black Friday den 23. november, som er årets måske travleste handelsdag.

Det igangværende vejarbejde på strækningen mellem Nygade og Jeppe Schous Gade forventes at være afsluttet 30. november.

Brinks box
Brinks box