Endnu et tilbud til iværksættere i luften

Foto: Louise B. Andersen, bolig- og indretningsfotograf, har haft stor glæde af iværksætterkurset og startede egen virksomhed i august.

Iværksætteri har et særligt fokus i Holstebro Kommune, som tilbyder nye virksomheder en lang række muligheder.

Hvis du går med drømmen om at starte virksomhed i Holstebro kommune, er Nupark stedet, du skal kende til. Her er alle chancer for at få god sparring og komme i gang med din forretningsidé. I Nupark møder du STARTVÆKST Holstebro, Walk-In Iværksættervejledning og Erhverv og Turisme.

Nyeste skud på stammen er iværksættercaféen, hvor du kan komme ind fra gaden og stille spørgsmål og få vejledning af erhvervskonsulenter. Du kan også høre om mulighederne for at blive del af StartNus inkubatormiljø, som du også finder i Nupark.

Som iværksætter i Holstebro Kommune tilbydes du et kursus, hvor du kan blive klogere på temaer som markedsføring, regnskab og jura. Dygtige oplægsholdere klæder dig på, og der er mulighed for at stille spørgsmål og skabe netværk med iværksættere fra mange forskellige brancher.

En af de iværksættere, som har haft stor glæde af iværksætterkurset er Louise B. Andersen, der er bolig- og indretningsfotograf for bl.a. ejendomsmæglere i sit eget firma B L i K  | F O R i Holstebro.

– Iværksætterkurset har været rigtigt godt. Jeg har hevet al den information ud, som jeg kan bruge. Foredragsholderne har fortalt om alle de emner, jeg gik og spekulerede over. Det har været emner som bl.a. jura, revision, finansiering og viden om håndtering af markedsføring, så det har været utroligt givtigt. Jeg har fået en stor brugbar viden med fra kurset, fortæller Louise B. Andersen, der startede sit firma i august 2018. Hun fortsætter:

– Det har været fantastiske foredragsholdere, der er kommet med specifikke historier, som jeg har fået stor inspiration af. Deres egne historier har understøttet min tro på, at jeg kan, og givet mig yderligere mod til at turde kaste mig ud i det. I øvrigt synes jeg, at kurset har været hele paletten rundt i forhold til emner som understøtter min opstart som ny iværksætter. Samtidig har jeg på kurset mødt mange ligesom jeg. Det har været et oplagt netværk, jeg har fået nogle at følges med og har delt visitkort med flere. Som helt ny iværksætter har jeg fået rigtigt meget ud af det og vil klart opfordre andre nye iværksættere til at deltage i kursusforløbet.

Iværksætterne fejres

Torsdag den 6. december indbyder Holstebro Kommune til endnu et spændende arrangement for iværksættere i Nupark. Ved den årlige vækstreception fejres iværksættere og virksomheder i kommunen. Dating-kongen Morten Wagner fortæller om sin forretningsidé til succesfuld virksomhed med dating.dk.

Alle iværksættere og virksomheder i Holstebro kommune er velkomne. Det er gratis at deltage men kræver tilmelding på STARTVÆKST Holstebros hjemmeside.

Brinks box
Y Markedsføring