Emil Sidelmann klar til næste karriere-step

Af Claus Sonne

Venstrefløjen Emil Sidelmann stopper i TTH efter denne sæson, da han har planer om at rykke til Aarhus og studere.

TTH-direktør John Mikkelsen roser den unge fløjspiller for tiden i den hvide trøje.

– Emil er en fantastisk person og en benhård fighter, som gennem ungdomstiden stod bag andre, men han har via en super indstilling og hård træning spillet sig til en fortjent plads i ligatruppen-  og har gennem de seneste sæsoner vist et stort ligapotentiale. Nu er det tid for Emil til få mere spilletid, så han kan fortsætte den flotte udvikling, som han er i gang med, siger John Mikkelsen og tilføjer:

– Emil er en rigtig Tvis- og TTH-dreng, og vi ønsker ham masser af held og lykke fremover i karrieren.

Emil Sidelmann glæder sig både til resten af sæsonen og til den tid, der følger derefter.

– Jeg er rigtig glad for min hverdag i TTH. Det er en stor fornøjelse at spille for den klub man altid har fulgt lige siden man startede til håndbold. Jeg har bl.a. fået nogle kanon gode oplevelser rundt i Europa og ikke mindst en masse værdifuld erfaring, som jeg vil tage mig med videre. I TTH har man de perfekte rammer for at udvikle sig som helt ung spiller og jeg kan kun være taknemmelig for at have fået chancen i sin tid. Jeg begynder dog at føle mig klar til at prøve noget nyt fra sommer af, hvor der er udsigt til mere spilletid og en større rolle end jeg har her i klubben. Nu glæder jeg mig ellers bare til den sidste halvdel af sæsonen, hvor der skal jagtes titler, siger han.

Afløseren for Emil Sidelmann er fundet i TTH’s egne rækker i form af U18-spilleren Malthe Justesen.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box