Eksperter udpeger de bedste handler

Af Morten Toft

TV2’s håndboldeksperter har udpeget de bedste handler i Herre Håndbold Ligaen til 2019/20 sæsonen. I den forbindelse har vi samlet et par spændende citat-uddrag fra eksperterne, der hvor TTH Holstebro er omtalt. 

Daniel Svensson: 

Hvilken tilgang er den enkeltstående bedste inden næste sæson?

– Mads Christiansen er en spændende tilføjelse til et i forvejen stærkt Aalborg mandskab, men mit valg bliver Allan Damgaard, der vender tilbage til Holstebro. Han har masser af rutine og et fantastisk drive. Det bliver spændende at se, hvordan hans fart kan påvirke spillet i TTH. Jeg ser ham som en stor nøgle til, at TTH kan kæmpe sig ind i spillet om DM-semifinalerne.

Bent Nyegaard:

Hvilken tilgang er den enkeltstående bedste inden næste sæson?

– Allan Damgaard. Otte mål på 16 afslutninger siger alt om spilletiden til den kommende TTH-spiller i hans sidste år i Frisch Auf Göppingen, men han kan blive personligheden, der får givet vestjyderne det mentale skud/spark, som for sjældent blev tildelt Westerholms drenge i den netop afsluttede sæson.

Hvilken klub har overordnet gjort de bedste handler inden den kommende sæson? 

– TTH Holstebro. En transferpakke med en fortryllende blanding af ungdom (Nikolaj Enderleit), ekstraordinær dansk ligaklasse (Meklenborg, Christoffer Cichosz), international erfaring (Allan Damgaard, der ganske vist ikke har spillet nævneværdigt det sidste års tid) og ikke at forglemme store TTH-hjerter (Søren Tau og Claus Uhrenholt). Få er forundt med så gavmild en pakke.

Claus Møller Jakobsen:

Hvilken klub har overordnet gjort de bedste handler inden den kommende sæson? 

– TTH Holstebro. De har mistet et par vigtige spillere, men har til gengæld handlet rigtig meget kvalitet ind. Jeg synes, de ser klart forstærkede ud.

 

Læs den fulde artikel fra TV2 Sport HER

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019