Det skal du lave en lørdag aften

Du kender det garanteret. Du sidder en lørdag, og har ikke fået lavet nogle planer til aftenen. Hvis du gerne vil undgå bare at sidde i sofaen foran fjernsynet hele aftenen alene, skal du have fundet på noget andet at lave. Men hvad pokker kan det være?

 

Invitér en gammel veninde på middag

Hvis du har en ven eller veninde, som du ikke har set længe, kan det jo være, at han/hun også har en ledig aften lige præcis i dag. Det er altid hyggeligt at ses med en ven eller veninde, som du ikke har set længe, fordi der altid er en hel masse at snakke om. Du kan invitere ham/hende hjem til dig og spise, eller også kan I tage ud og spise en lækker middag.

 

Arrangér en tur i teatret

Du har sikkert før været i biografen en lørdag aften, men har du nogensinde været i teatret? I dag kan du bruge din aften på at gøre noget lidt anderledes, end du plejer, nemlig at tage i teatret. Du kan invitere din mor, din søster, din ven eller din kusine. Hvis ingen er friske på en tur i teatret, kan du sagtens tage af sted alene.

 

Hold en aften for dig selv

Hvis du gerne vil være derhjemme alene, men bare gerne vil lave noget andet end at kigge ind i skærmen, kan du holde en aften fyldt med selvforkælelse. Du kan tage et varmt bad og efterfølgende lægge en ansigtsmaske. Du kan tage et fodbad og lægge en fin neglelak på dine fingernegle. Du kan også bruge din aften på at hoppe på nettet og shoppe nyt erotisk legetøj. Måske du altid har kunnet tænke dig at prøve det, eller måske du bare mangler noget nyt til din samling. I hvert fald kan der gå meget tid med at kigge på det.

Dette indhold er sponseret.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box