Det handler om mennesker, motivation og kommunikation

Årets turismekonference i Holstebro tiltrak ca. 70 turismeaktører. Hos Medietanken ved TV MidtVest fik de inspiration til den nye turistsæson, og den overståede sæson blev lukket med et humoristisk punktum fra idémageren Niels Sønderby.

Turismekonferencen torsdag den 30. november startede med rundvisning på TV MidtVest, som udgjorde de fysiske rammer for en spændende eftermiddag i turismens tegn.

Herefter bød Søren Olesen, formand for Udvalget for Erhverv og Turisme, velkommen og takkede alle aktører for en rigtig god sæson, hvor der igen er skabt vækst i turismen. Erhvervs- og Turismechef i Holstebro Kommune, Susanne Toftegaard Hansen, gav en status over den forgangne sæson, som bl.a. bød på åbning af fribadestrand (FKK) ved Græm Strand, og præsenterede kommende tiltag i 2018.

Et par af kommunens aktører præsenterede de succeshistorier, som sæsonen har budt på for dem, hvorefter direktør på TV MidtVest, Lone Sunesen, fortalte om tv-stationen, som ikke bare laver traditionelle lokale nyheder.

Dagens hovedtaler var iværksætter og idémager Niels Sønderby. Under overskriften ”Make love and money” opfordrede han publikum til at sprede kærlighed og tænde kundens fantasi, for på den måde får kunden lyst til at købe. Det handler om mennesker, motivation og kommunikation, og som sælger kan du vinde meget mere, hvis du gider forbedre de små ting, sagde han.

Som afrunding på dagen fortalte Mette Højborg, der er direktør for den nye forvaltning i Holstebro Kommune, Kultur & Erhverv, om, hvordan hun ser turismen og samarbejdet styrket i 2018. Hun afsluttede dagen og dermed turistsæson 2017.
Se video fra årets turismekonference via dette link

Brinks box
Brinks box