Den bedste ferie får du i Holstebro

Hent Sommerprogram 2019 på turistbureauet og hos turismeaktører i hele kommunen

Stemningsfyldte gå- og cykelture til kunsten i Holstebro, krabbefiskeri på Handbjerg Marina, rundvisninger på herregården Nørre Vosborg, guidede vandreture ved Nissum Fjord og fiskeauktioner for turister i Thorminde! Alt det og meget mere er på programmet i Holstebro og omegn i løbet af sommeren.

VisitHolstebro har samlet nogle af de bedste af sommerens turismeaktiviteter og oplevelser, som du ikke bør gå glip af i din ferie i Holstebro-området.

”Vi håber, at sommerprogrammet vil give god inspiration til oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne, når de er på ferie i området. Derfor har vi samlet et udvalg af aktive naturoplevelser, lokale smagsoplevelser, kunstudstillinger og større events. Vi håber at inspirere turisterne til oplevelser og dermed skabe rammerne for en mindeværdig ferie på Holstebro-egnen”, siger Susanne Toftegaard Hansen, der er erhvervs- og turismechef i Holstebro Kommune.

Du kan hente sommerprogrammet i trykt format hos turistbureauerne i Vedersø og Holstebro, samt hos turistattraktioner og overnatningssteder i hele kommunen, eller du kan se det online her

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box