Deltag i enestående hesteteater ved Vesterhavet!

Informationsmøde på Odin Teatret tirsdag den 14. marts.

Under Holstebro Festuge 2017 er der mulighed for at samarbejde med ét af de mest spændende hesteteatre i verden: Théâtre du Centaure (Kentaur-teatret) fra Marseille, Frankrig. Se højdepunkter fra Théâtre du Centaures events her: https://www.youtube.com/watch?v=dS9ORYf-f8M&t=225s og: https://www.youtube.com/watch?v=Bv0XDJGXsIY&t=184s

Det spektakulære arrangement foregår fredag den 16. juni kl. 17:00 på Husby Strand ved Vesterhavet, hvor Théâtre du Centaure vil skabe en “Animaglyphe” – en tegning i landskabet, som skabes af hundredevis af heste i bevægelse efter hinanden. Koreografien ses af publikum oppe fra kanten af klitterne.

Théâtre du Centaure har lavet “Animaglyph’er” over hele verden, og det har altid været en stor oplevelse for alle deltagende og tilstedeværende.

Vi søger nu heste og deres ryttere som har lyst til at medvirke i denne “Animaglyphe”-koreografi ved Vesterhavet. Det kræves blot, at man kan ride sin hest i skridtgang blandt andre heste i nærheden af havet.

Den 14. marts klokken 17 vil der være et informationsmøde på Odin Teatret (Særkærparken 144, Holstebro). Alle interesserede er velkomne.

Har man lyst til at medvirke i Animaglyph’en og / eller komme til mødet, bedes man kontakte Anna Stigsgaardodin@odinteatret.dk

Brinks box
Gaardhøje box 2019

Be the first to comment

Leave a Reply