Deltag i enestående hesteteater ved Vesterhavet! SIDSTE CHANCE FOR TILMELDING!


Informationsmøde på Odin Teatret mandag den 24. april kl. 17:00

Under Holstebro Festuge 2017 er der mulighed for at samarbejde med ét af de mest spændende hesteteatre i verden: Théâtre du Centaure (Kentaur-teatret) fra Marseille, Frankrig.

Det spektakulære arrangement foregår fredag den 16. juni kl. 17:00 på Husby Strand ved Vesterhavet, hvor Théâtre du Centaure vil skabe en “Animaglyphe” – en tegning i landskabet, som skabes af hundredevis af heste i bevægelse efter hinanden. Koreografien ses af publikum oppe fra kanten af klitterne.

Théâtre du Centaure har lavet “Animaglyph’er” over hele verden, og det har altid været en stor oplevelse for alle deltagende og tilstedeværende.

Vi søger nu heste og deres ryttere som har lyst til at medvirke i denne “Animaglyphe”-koreografi ved Vesterhavet. Det kræves blot, at man kan ride sin hest i skridtgang blandt andre heste i nærheden af havet. Tilmelding på odin@odinteatret.dk er nødvendig INDEN 30. APRIL.

Den 24. april klokken 17 vil der være et informationsmøde på Odin Teatret (Særkærparken 144, Holstebro). Alle interesserede er velkomne.

Har man lyst til at komme til mødet, bedes man kontakte Anna Stigsgaardodin@odinteatret.dk

Brinks box
Brinks box

Be the first to comment

Leave a Reply