De seje U-16 piger fra Mejdal har succes, nu også i Ligaen

De er stadig kun 1. års hele holdet på nær en og alligevel spiller de lige op med alle i deres årgang og de fleste gange vinder de faktisk også. Det er en udviklings kurve der har retning lige op i luften som man har gang i på U-16 ude i Mejdal Håndbold.

Først på sæsonen spillede de unge damer fra Mejdal, sig flot i 1. division ved kval stævnet i Gråkjær Arena. Efter en flot første halvdel af sæson 18/19 spillede Mejdal U-16 sig så i Ligaen. Der er ofte mellem et år til halvandet år til forskel på de modstander de løber ind i. Men det har ikke  nogen betydning for de seje piger fra Mejdal har fået en fantastisk start på anden halvdel af denne sæson.

Først med en flot sejr ved Midtjysk Julecup.  Men julecup var kun starten på netop det med at skulle spille op mod de aller bedste fra Jylland!!

Først tog U-16 pigerne til Viborg HK hvor de delte en øretæve ud på 19-27.

Ja så var der jo lige denne weekend hvor der både var Elite cup kamp hjemme mod Elite Håndbold Aalborg Ungdom. Den kamp var nok lukket allerede efter første halvleg og med en jævn anden halvleg vandt Mejdal sikkert 36-24.

Søndag aften skulle der så være revanche fra Finalen fra julecup mod Skanderborg Håndbold. Det blev en svær og meget forkrampet start på anden Liga Kamp. Bagud 0-5 inden de grønne piger fra Mejdal meldte sig ind med første scoring 1-6, som så blev til 9-15, Man kunne gå til pause kun bagud med 4 12-16 efter en chok start.

Når pausen er god

Vi  ved ikke hvad der blev snakket om i halvlegen, men en ting er helt sikkert, det var et forvandlet og da der var spillet 15 minutter af anden halvleg var det pludselig de unge førsteårs spiller der førte med 22-18.

Læs også :Mejdals super U16 tøser tæver Skanderborg

Men det var ikke nok, for da de to maskinmester  Michael Rassmusen og Mike Hein havde fået rettet maskinen til kørte den bare upåklageligt og Mejdal  Halgård Håndbold vinder anden halvleg 23-10 og dermed kampen 35-26.

Hvor er det bare flot, som de piger suger til sig og udvikler sig i fællesskab, det er det der gør et ungdomshold super stærkt, når man formår at udvikle ikke bare de bedste men hele holdet.

Landshold og bobler

At  Mejdal Halgård Håndbold’s U-16 piger er gode kommer ikke nok ikke bag på nogen i håndboldkredse, for når man har hele 5 hvor af 4 er førsteårs, bobler omkring landsholdet på et hold så gør man en hel del rigtigt.
En af de 5 klarede at krybe igennem nåleøjet. Det er så flot klart af Matjilde Høy Troelsen.

Vi glæder os til at følge med i hvad der sker ude i Mejdal.

I er er bare super seje.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box