CYKELTUR TIL KUNSTEN I HOLSTEBRO

Igen i år inviterer Kunstformidler Peter Haarby på en række aftencykelture, der fører forbi nogle af de kunstværker, der befinder sig udenfor Holstebros centrum. 
Det er blevet en fast sommertradition, at kunstformidler Peter Haarby i løbet af sommeren, arrangerer en række aftencykelture til kunsten i Holstebro. I år er ingen undtagelse – 4 gange i løbet af sommeren kan man komme med på cykeltur rundt til den kunst, der ikke er placeret i bymidten.
Næste cykeltur finder sted tirsdag den 12. juni med afgang fra Holstebro Kunstmuseum kl. 19. Turen er ca. 10 km. lang og slutter kl. 21 ved det Gamle Rådhus på Nørregade, hvor Giacomettis ‘Kvinde på kærre’ sænkes ned i sit natteskjul.
Derefter cykles der til Døesvej, hvor der bl.a. vil være stop Uddannelsescenter Holstebro samt ved Helge Bertrams udsmykning af den tidligere svømmehal.
Der vil også være stop ved det Gråkjær Arena inden turen går ind mod midtbyen, hvor der afsluttes kl. 21 ved det Gamle Rådhus på Nørregade, hvor Giacomettis ‘Kvinde på kærre’ sænkes ned i sit natteskjul.
Turen er på godt 10 km. og der køres i et roligt tempo, så alle kan være med. Det er gratis at deltage i turen, der er arrangeret i samarbejde med Visit Holstebro.
Brinks box
Det Gamle Postkontor