Cykel, bus eller bil? Vælg cyklen og styrk din livsglæde

Dette indhold er sponsoreret

Transport morgen og eftermiddag er en daglig del af livet for rigtig mange mennesker. For de fleste blive denne transporttid betragtet som spildtid, der bare skal overstås, men du kan faktisk gøre noget for at få noget godt ud af de daglige ture til og fra arbejde eller skole.

Du kan nemlig vælge at tage cyklen frem for bilen eller bussen, da cykling kommer med en masse fantastiske fordele. Cykling er først og fremmest sundt for din krop, og du vil komme i bedre form ved at hoppe op på cyklen hver dag.

Derudover vil den friske luft og bevægelse helt fra morgenstunden også øge dit overordnede humør og energiniveau, så du kan træde ind på eksempelvis arbejdspladsen sprængfyldt med gåpåmod.

Hvis mangler penge til en ny og lækker cykel, kan et kviklån være en mulighed, som gør det nemt for dig at få en ny cykel uden lange ventetider.

Huske omtanken, når du låner til en cykel

Kviklån er fristende, men du må ikke se et lån som en nem løsning. Et lån skal betales tilbage igen, og du skal betale for ekstra udgifter til eksempelvis renter og gebyrer. Derfor skal du huske at tænke dig om, så du ikke tager et lån, du ikke kan betale tilbage igen.

Af den grund skal du også tjekke op på din privatøkonomi, så du er sikker på, at du har råd til at betale lånets månedlige afdrag. Hvis du ikke har råd, skal du lade være med at låne.

Omtanke i forbindelse med lån handler også om at kigge på prisen. Du kan se lånets pris ved at kigge på de årlige omkostninger i procent – ÅOP – som samler alle udgifter i ét tal.

Men du bør først vurdere, om du har andre muligheder end at låne. Måske kan du vente og spare sammen på egen hånd?

Kayas Pizza box