Carpark North rocker nye sange i Herning

Carpark North indtager Herning på deres efterårsturné i 2018. Oplev rocktrioen 9. november i MCH Herning Kongrescenter. Pressefoto

Den populære rocktrio Carpark North, der har skrevet den officielle VM-sang ‘Heroes’ til VM i ishockey 2018, lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter på deres efterårsturné fredag 9. november.

Alt imens gæster fra hele verden valfarter til Herning for at opleve en af verdens største sportsbegivenheder IIHF Ishockey VM 2018, strømmer den officielle VM-sang ‘Heroes’, som er skrevet af Carpark North, ud af højtalerne. Men det er ikke kun under VM i ishockey, man kan lægge øre til de danske rockdrenge. Der bliver nemlig fuld tryk på, når Carpark North går på scenen 9. november i MCH Herning Kongrescenter med ståkoncert og leverer kendte samt nye hits fra blandt andet deres femte album ‘Hope’.

 

Stærkt comeback

Tilbage i 2001 singledebuterede Carpark North med ‘There’s a Place’, og siden har landets rockfans fået den ene hitsingle efter den anden. Efter to års pause var Carpark North atter at finde på landets festivalscener i sommeren 2017 – og til efteråret kan man se frem til at klappe i takt til trioens imponerende musikkatalog i MCH Herning Kongrescenter.

Carpark North kan opleves fredag 9. november 2018 kl. 20.00 i MCH Herning Kongrescenter. Billetter kan købes via MCH.dk eller i billetsalget i Kongrescentret.

Gaardhøje 300x250 ny
Midtpunktet