Bronx Cycling vælter Alperne igen i år

Der er stor forberedelse til sådan en tur som Bronx Cycling er taget på til Alperne nu for 4. gang.  Jeg er jo så med for anden gang, man er simpelthen bare nød til at prøve det, for at kunne sige om man selv vil elsker det skal gøre så ondt, at være på trænings lejr.

For nogen startede tur til Allemond, som er den lille by vi næsten bor i, fredag, mens nogen i år måske af magelighed, måske for at have gode og friske ben tog flyet til Frankrig. For andre startede turen for næsten et år siden og det er planlægningen der her tale om og det giver jo et spørgsmål. – Hvem gider at planlægge en tur der skal få voksne mænd  til at presse sig selv ud i smerte og sidde sår.

Allemond ligger ca. 20 km fra foden af den berømte stigning Alpe d´Huez.

Når maden er god er alting godt.

Bronx Cycling går ikke ned på kosten, da der igen i år er hyret 2 kokke med til Frankrig, som sørge for at kosten er i ballance under hele turen. De er i gang fra klokken 5:45 om morgen hvor der hver morgen er friskbagte boller så alle kan smørre deres lille madpakke.
Derud over skal  man som rytter slet ikke tænke på hvad der skal spises, for det er er bare styr på.

Lørdagen lille rulle tur var på blot små 50 km, gik fra vores lille hus og ind mod Bourg d’Oisans og så op ad dagen stigning Col d’Ornon med en længde på 11 km og en gennemsnits stigning på 5,8 %

 

Det bliver spændende at se hvorhen vi skal søndag.

Kayas Pizza box