Britisk jazz til frokost

Baby Jools and The Jazzaholics er et af Storbritanniens mest dynamiske og eftertragtede jazzbands.

Baby Jools and The Jazzaholics gæster Jazzklub 93 Holstebro til frokostjazz på Hotel Schaumburg

Jazzklub 93 Holstebro indleder efterårssæsonen med traditionel jazz i absolut topklasse med det britiske band Baby Jools and The Jazzaholics.

Det sker lørdag den 10. august kl. 12.00 på Hotel Schaumburg.

Baby Jools er bandets trommeslager og dynamo og har været leder siden 2012. Bandet har 8 år på bagen og er hurtigt blevet et af Storbritanniens mest dynamiske og eftertragtede jazzbands med jobs over hele Europa og på jazzklubber, festivaler og ved private arrangementer.

Stor succes

Bandet har fyldt teltet på torvet i Silkeborg til River Boat Festival og spillede i Holstebro med stor succes i foråret 2016. Bandets store efterspørgsel og popularitet skyldes ikke mindst, at bandets medlemmer er hentet blandt de bedste traditionelle musikere i England i en alderssammensætning fra 28 til 73 år.

Repertoiret rummer bl.a. King Oliver, Louis Armstrong, Jelly Roll Morton, Kid Ory, George Lewis, gospel/spirituelle numre og New Orleans Brass Band parade-melodier. Et af bandets musikere – Mike Owen (trombone) – har gæstet Jazzklub 93 Holstebro adskillige gange i forskellige bands. Mike Owen er født og opvokset i Birmingham og rejste i 1989 til New Orleans, hvor han levede som musiker i 10 år. Siden 2006 har han så boet i Aarhus.

Bandets øvrige besætning er: Denny Illet (trompet, vokal), Karl Hird (klarinet, sax), Brian Mellor (banjo, vokal) og Jim Swinnerton (bas).

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box