Bramming om kampjubilæum: Det er en milepæl som jeg er meget stolt af

Foto: Alex Paulsen

Af Morten Toft

I 2012 skiftede en ung og energifyldt venstre fløj ved navn, Magnus Bramming, til TTH Holstebro fra Nordsjælland Håndbold. Nu siger kalenderåret 2019 og Magnus er i gang med sin 7 sæson i klubben – og det er med 300 kampe på papiret. En bedrift, som blot 10 personer før har præsteret i klubbens historie.

Magnus Bramming fik en velfortjent publikum-hyldest for den flotte bedrift onsdag aften i Gråkjær Arena til opgøret mod TMS Ringsted. TTH-fløjen valgte at gengælde hyldesten med 13 scoringer på 15 forsøg.

Og det er ikke første gang at, Magnus Bramming har udmærket sig på fornemmeste vis i sine 300 kampe i TTH Holstebro. Se blot følgende udvalgte bedrifter:

  • Klubtopscorer i grundspillet: 2013/14 og 2017/18 og 2018/19
  • Kåret til Herre Ligaens All-star hold i 2017/18
  • Best player i Super Cup finalen 2018/19 (9 scoringer)
  • 742 mål i ligagrundspillet siden 2012 med en scoringsprocent på 66%.
  • 128 mål i 2018/19 ligagrundspillet (128 mål i grundspillet, er allerede en ny rekord for fløjen med 5 spillerunder tilbage)

Bedrifterne taler sit tydelige sprog, og selvom Magnus er fyldt 28 år, så er der intet som tyder på at fløjen har tænkt sig at slippe på speederen.

Hovedpersonen selv sætter følgende ord på, hvordan 300 kampe i den hvide trøje føles.

– Det er ikke mange i dagens håndbold verden, som opnår 300 kampe i én klub. Der bliver skiftet lidt mere ud i klubberne i dag, end der gjorde for 10- 20 år siden, hvor man mere hyppigt forblev i sin barndomsklub. Af den grund er det kun ekstra stort for mig at have opnået 300 kampe i TTH Holstebro, og det er en milepæl som jeg er meget stolt af, siger Magnus Bramming og tilføjer:

-Jeg vidste godt at jeg ville ramme 300-tallet i den her sæson, og jeg har haft en lille intern joke kørende med vores direktør, John Mikkelsen. Han har jo klubrekorden i dag med 404 kampe, og det tal kan jeg muligvis nærme mig, inden min kontrakt udløber i 2021, siger en smilende Magnus Bramming.

Og netop vejen mod klubrekorden betyder at der er mulighed for at passere andre store klubikoner med 300 kampe i klubben. Her er der tale om Søren Hansen, Henrik Westh, Torben Westh, Tom Lundager, Søren Tau, Michael Bruun og Rasmus Lind. Et selskab som Bramming, er stolt af at være blevet en del af.

– Jeg er kommet ind i et selskab med mange store personligheder, som har været fantastiske klubmænd i TTH Holstebro. Jeg er stolt af at være blevet en del af den eksklusive klub, siger Magnus Bramming.

Bramming: Jeg er blevet mere moden

Som tidligere nævnt, er Magnus Bramming i gang med en fantastisk sæson i TTH Holstebro. Fløjen har scoret 128 mål i grundspillet efter 21 kampe, og han er blevet kåret til Rundens Hold intet mindre end 6 gange – og mon ikke tallet snart hedder 7.

Den positive udvikling skyldes en mere moden tilgang til tingene, siger Magnus.

– Jeg er blevet mere kynisk i mine afslutninger med tiden. Førhen har jeg haft en tendens til at prøve den smarte afslutning mellem benene eller lobbet lidt for ofte, hvor jeg nu tænker mere – ”den skal bare i kassen”. Den tilgang til spillet har ændret sig i takt med, at jeg er modnet som spiller og person, og samtidig har et øget ansvar fra klubben og Patrick også spillet meget ind på hvordan jeg griber tingene an, siger Magnus Bramming.

Magnus Bramming fik overrakt en gave fra hans personlige sponsor, Winefamly.

Kayas Pizza box