Bliv klogere på tagtypen her

Det kræver længere overvejelser at udskifte sit tag. Ligeledes kræver det, at man sætter sig ind i mange forskellige ting i forhold til taget for at være sikker på, at man får det bedste tag til den bedste pris. Hvis du læser med videre her, kan du blive klogere på tagtypen og komme lidt tættere på den endelige beslutning om, hvilket tag du skal vælge.

 

Tegl

Et tag af tegl er kendetegnet ved, at det er bygget af hårdt brændt ler. Dette materiale giver taget en længere levetid, og det er derfor også den mest dominerende tagtype på de fleste almene villaer. Denne tagtype ligger dog i den dyre ende grundet den gode holdbarhed.

 

Fibercement

Et tag bygget af fibercement er kendetegnet ved, at det er bølger af plader, der er overfladebehandlet. Denne type tag er den billigste af slagsen, da den ikke kræver noget undertag, og den er desuden hurtig at lægge grundet den store pladestørrelse.

 

Ståltag

Ståltag er plader af stål, der er efterbehandlet med farvet stengranulat eller pulverlak. Vælger man at udskifte sit tag med ståltag, tager man et økonomisk valg. Denne type tag kan nemlig lægges på det allerede eksisterende tag eller undertag.

 

Vi tænker moderne i dag

I dag ser vi på tingene på en mere moderne måde, og vi forsøger hele tiden at forbedre tingene, så vi på den måde også forbedrer vores vilkår. F.eks. har vi gjort meget for at udvikle solcelleanlægget. Solcelleanlægget gør det muligt for os at spare på vores elektricitet i hjemmet, og der er derfor mange i dag, der vælger også at investere i solceller, når de investerer i et nyt tag.

 

Tag et lån

Overvejer du også at investere i et nyt tag og evt. i et solcelleanlæg, kan du få hjælp til finansiereingen ved at tage et mindre lån for en kortere periode. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du klikke her og finde yderligere information om lånet.

 

Dette indhold er sponseret.

Kayas Pizza box