Bag for en sag i Trekanten

Trekanten bager for en sag.

Efter at have set et opslag inde på børnetelefonens Facebook side omkring ”bag for en sag” var Christina Kronborg slet ikke i tvivl om at hun skulle se om hun kunne få sådan et event op at stå i Holstebro også.

 

Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen. Vær med, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen!

Som er beboer i Trekanten har Christina Kronborg, fået dette stablet på benene i samarbejde med Trivselshuset og Spar på Døesvej.

Vi holder torsdag d. 11/10 fra 13 – 17 kagesalg i Trivselshuset Asagården 55 A, hvor alle pengene går ubeskåret går til Børns Vilkår og deres arbejde med børnetelefonen. Vi har i dag været i gang med at bage 200 muffins. Vi håber så mange som muligt vil støtte op om denne gode sag, enten ved at møde op og købe en kage, selv komme med kage vi kan sælge eller give et bidrag til vores Mobile Pay nummer: 41331 – Vores ID-nummer som er 4565 skal stå i kommentarfeltet. Vi ses ?

Brinks box
Noojins boks alm.