Bæredygtig naturudstilling i Det Gamle Rådhus

Gratis fotoudstilling, turistinfo., freskomalerier, historie og stemning på Det Gamle Rådhus i Holstebro alle mandage, onsdage og fredage kl. 12–15 i uge 28-33.

I ugerne 28-33 har Holstebro Turistbureau åbent i den decentrale turistinformation i Det Gamle Rådhus på gågaden i Holstebro, hvor man også kan se en ny udstilling af områdets skønne naturperler.

Nissum Fjord, Vestkysten, hederne og åerne danner en fantastisk kulisse i Holstebro Kommune. Mange af de smukke motiver er blevet foreviget i rammer, som du kan nyde synet af i den gamle byrådssal i Holstebro i sommerferien.

Nogle af billederne er taget af den lokale fotograf Poul Mejls, som har fundet smukke omgivelser i gåafstand fra Holstebro by. Billederne pryder også væggene på Giestgivergaarden Phønix’ værelser, hvor de skal inspirere gæsterne til at opleve naturen i byen på gåben.

Udstillingen favner billeder af områdets natur lige fra Vesterhavet i vest til Limfjorden i øst. Her er både klitter, skov, åer, hav, fjord og hede. På flere af billederne er det tydeligt, at naturen ved Holstebro bruges aktivt til en vandretur, cykeltur eller en tur med havkajak eller kitesurfing på fjordene.

Bæredygtigt print

Udstillingen består af 11 billeder, som er printet på bæredygtige fiber-plader. Pladerne er lavet af gennemsigtige genbrugte vandflasker, der ved høj varme er presset sammen til at give en jævn overflade, som man kan trykke grafik og billeder på.

Udstillingen er åben mandage, onsdage og fredage kl. 12–15 frem til midt i august i forbindelse med den decentrale turistinformation på Det Gamle Rådhus i Holstebro. Det er gratis at besøge udstillingen og samtidig opleve den gamle bygning. Den er fra 1847 og rummer bl.a. freskomalerier med scener fra byens liv og historie.

Onsdage allerede fra kl. 11 kan du komme med på en gratis byvandring med kommunens guidekorps rundt til kunstværkerne i byen. Det kræver ingen tilmelding at deltage – man møder bare op ved Det Gamle Rådhus. Samtidig er der mulighed for at få en snak med en af de lokale turistambassadører.

Brinks box