Arne Damgaard før THW Kiel: Vi skal overraske dem med vores fart

Foto: Louise Boo Jespersen

Af Morten Tof

28 sejre og blot 3 nederlag. Det er statistikken for THW Kiel i den tyske Bundesliga, hvor holdet er tæt på at vinde det tyske mesterskab i den nok bedste håndboldliga i verden. Fredag kl. 18.00 står TTH Holstebro face-to-face med den tyske gigant i semifinalen til AKQUINET EHF Cup Finals 2019.

Assistenttræner Arne Damgaard har ikke haft problemer med at sætte holdet op til den store kamp i aften i Sparekassen-Arena-Kiel foran 10.000 tilskuere:

– Man kan mærke at truppen er spændt og klar til at give alt mod THW Kiel, og det bliver mega stort for hele holdet at stå i den her semifinale. Drengene glæder sig til at kæmpe røven ud af bukserne og slås for den lille, lille chance der er, siger Arne Damgaard og tilføjer:

– Vi er den klare underdog mod THW Kiel på deres hjemmebane foran 10.000 tilskuere, hvor stort set alle hepper på dem. Vi kan tillade os at spille fuldstændig frit og bare jagte vores lille chance.

Arne Damgaard er klar i udmeldingen om hvad der skal til, hvis sejren mod THW Kiel skal blive muligt.

– Vores chance er at de undervurderer os og at vi får et godt forsvar op at køre mod dem, så vi kan køre kontra på dem. Det ville være punkt nummer ét på vores gameplan, fortæller Arne Damgaard og fortsætter:

– I Danmark spiller vi noget hurtigere end i Tyskland, og det skal vi forsøge at overraske dem med. Kommer vi til at spille for meget stationært angreb 6 mod 6, så er de fysisk et niveau over os. Vi skal udnytte vores styrke, som er de hurtige omstillinger, og så spille klogt og med fart. Og så kan vi håbe på at få tur i den på deres keepere, slutter Arne Damgaard.

Husk du kan se TTH Holstebro mod THW Kiel på TV3 Max og Viaplay. Kampen streames også online på ehfTV.

Kayas Pizza box
Gaardhøje box 2019