Arne Damgaard før EHF Cup gruppespil: Vi skal vinde vores hjemmebanekampe

Foto: Louise Boo Jespersen

Af Morten Toft 

TTH Holstebro starter på EHF Cup gruppespillet lørdag eftermiddag kl. 15.00 i Gråkjær Arena. Rumænske HC Dobrogea Sud Constanta er den første udfordring. 

TTH-assistenttræner Arne Damgaard forventer en svær kamp mod det rumænske mandskab.

– Jeg vil mene at vi er knebne favoritter mod HC Dobrogea Sud Constanta. Man kan sige det er 55/45, hvis man skal sætte procenter på, siger Arne Damgaard og sætter ord på rumænernes styrker:

– Vi møder et meget fysisk hold, som ikke spiller så østeuropæisk som man før har set. Selvom de er store, så er de samtidig meget bevægelige og atletiske. Derudover ved vi at de fokuserer meget af deres spil omkring en stor stregspiller, og det skal vi være opmærksomme på at lukke ned for.

HC Dobrogea Sud Constanta kvalificerede sig til EHF Cup gruppespillet efter at have slået HK Malmö ud af turneringen.

– Man er ikke uden evner, når man både vinder på udebane i Malmö og vinder med seks mål hjemme. Så vi har stor respekt for dem, og det er virkelig et hold, hvor vi skal op i gear. Vores vej til sejr, sker ved at vi ikke bøvler for meget med dem fysisk, men i stedet løber dem ned, siger Arne Damgaard og slutter:

– Hvis vi skal have en realistisk chance for at gå videre fra gruppespillet, så skal vi vinde vores hjemmebanekampe. Og det her er den første, hvilket kun gør den ekstra vigtig. Vi håber på en god start, siger Arne Damgaard.

TTH Holstebro møder HC Dobrogea Sud Constanta lørdag kl. 15.00 i Gråkjær Arena Holstebro. Køb din billet til kampen HER.

Har du ikke mulighed for at komme i hallen, så kan du se kampen på TV3 Max.

 

Dagens TTH fan

I kampens pause kårer vi traditionen tro, Dagens TTH fan. Kåringen går til en heldig tilskuer klædt i hvid eller som bærer TTH Halstørklædet. Vinderen bliver udtrukket umiddelbart efter pausefløjtet. Præmien til den heldige tilskuer er 2 stk. Flensburg-Handewitt Champions League VIP-billetter. (Værdi 2.000,-.)

Brinks box
Noojins boks alm.