Åbent hus på politistationen i Holstebro

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Den 28. november inviterer Midt- og Vestjyllands Politi til Åbent Hus på politistationen på Stationsvej 74 i Holstebro og alle borgere er velkomne til at kigge forbi.

Når Midt- og Vestjyllands Politi slår dørene op til Åbent Hus den 28. november kl. 16.00-18.00, får borgerne mulighed for at få et indblik i politiets arbejde. Der vil være noget at kigge på både inde og ude.

Foran bygningen vil interesserede kunne møde nogle af kredsens køretøjer og de medarbejdere, der bemander dem. Der vil være mulighed for at kigge nærmere på både en patruljevogn, en motorcykel og en af de biler, der laver automatisk trafikkontrol.

Der vil blive arrangeret korte rundvisninger, der giver de besøgende et kig ind i vagtcentralen, servicecentret og i detentionen. Bygningen er en arbejdsplads døgnet rundt og for at give plads og ro til de medarbejdere, der arbejder, vil der være fem rundvisninger med plads til 30 gæster på hver. Tilmelding sker ved arrangementet.

Derudover vil besøgende på egen hånd kunne bevæge sig rundt i dele af bygningen og møde både hundepatruljen, en af kredsens specialpatruljer og færdselspolitiet. I kantinen på 5. sal byder Midt- og Vestjyllands Politi på en kop kaffe. Medarbejdere fra Politiets Administrative Center, Anklagemyndigheden og kredsens rekrutteringsafdeling vil stå klar til at svare på spørgsmål.

I samme tidsrum afholder Region Midtjylland og Holstebro Kommune åbent hus i Center for Sundhed, Stationsvej 35, 7500 Holstebro, der ligger over for politistationen. Læs mere på www.centerforsundhedholstebro.dk.

Kayas Pizza box
Kayas Pizza box