8-årig datter blev kontaktet af en 28-årig på MovieStarPlanet

Advarsel til alle forældre: Den 28-årig ville gerne kysse hende i følge chatsamtalen, og spurgte ind til hendes skøjtedragt som hun havde oplyst manden om.

Appen hedder: MovieStarPlanet Man. Man går rundt og giver hinanden points, kan tale sammen mm. Man skal være fra 8-16 år. Hun havde skrevet og jeg ser hun skriver. Hun har kun skrevet få sætninger, og jeg taler med hende om at hun ikke aner hvem der sidder bag skærmen i den anden ende. At det kan være en stor dreng på 15. Hun har skrevet hvor gammel hun er, og jeg beder hende spørge drengen hvor gammel han er. Han beder hende gætte – men skriver: jeg er meget ældre end dig…
Hun gætter: 10? Nej meget ældre 15? Nej meget ældre – hun skriver 30? Og han skriver: tæt på – jeg er 28 år. Jeg tager ipaden og siger at hun intet har gjort forkert – men nu skriver jeg med ham og melder ham til politiet. Jeg beder hende gå ind i stuen og se lidt tv. Fortæller Jannie Møller mor til den 8-årige datter Til MinByViborg.dk.

MovieStarPlanet: Vi har anmeldt sagen til politiet

Vernon Jones er sikkerhedschef hos MovieStarPlanet. Han er opmærksom på episoden i går med Jannie Møllers otteårige datter.

– Vi har på baggrund af episoden i går diskuteret, om skal ændre noget i vores sikkerhedsprocedure. Vi har også anmeldt hændelsen til Rigspolitiet, som vi er løbende i dialog med omkring vores sikkerhed, siger Vernon Jones til TV 2.

Han er også bekendt med Jannies Møller kritik af, at det var for svært at anmelde episoden til MovieStarPlanet. I følge TV2.

ADVARSEL OM MOVIESTAR PLANET Del gerne!Min datter på 8 år sidder på moviestar planet. En fyr kontakter hende som ikke…

Opslået af Jannie Møller på 5. februar 2017

Kayas Pizza box

Be the first to comment

Leave a Reply