6. år med sol, sand, musik og beach håndbold

Beach cup udvalget i NSK HÅNDBOLD er i skrivende stund i fuld gang med at få enderne til at nå sammen til årets Beach håndbold turnering. Beach cuppen finder sted 31. Maj 1. & 2. Juni – på de dejlige baner ved Sir- Lyngbjerg centret.

Super samarbejde

Samarbejdet med et af Holstebro`s førende værtshuse ”TOBAKSFABRIKKEN” fortsætter, så det hyggelige stævne i år selvfølgelig går under navnet:

TOBAKSFABRIKKEN BEACH CUP VESTJYLLAND 2019

Hegnet der indrammer de 2 skønt beliggende baner, er således prydet med et kæmpe banner fra netop Tobaksfabrikken, der ligeledes er behjælpelige med super DJ til den store lørdagsfest.
Allerede Fredag eftermiddag ankommer en stor del af holdene, og slår lejr omkring Centret.

Overraskelser

Vi er stolte og forventningsfulde. Igen i år har vi 24 hold klar til turneringen, der udover håndbold byder på live musik, DJ, grill, vildmarksbad, konkurrencer og lidt godt til ganen, udtaler Johnny Bek. Nu håber vi bare på, vejret arter sig præcis som de sidste år, sol og ingen vind – ”Vi krydser i hvert fald fingre herude” tilføjer Johnny Bek, en af de ansvarlige for årets beach cup. Der kræves mange frivillige til bla. pointvendere, grillvagter og barvagter, men heldigvis har vi en fantastisk forældregruppe, der gi`r den fuld gas, og samtidigt tjener et beløb til ungdomsafd. i klubben.

Gamle venner og kammerater

For de fleste hold er Tobaksfabrikken beach cup et gensyn med tidligere mod og medspillere fra nær og fjern. Spillere lige fra serie 3 til ligaen deltager i den afslappede stemming, så der er rig mulighed for at se lækkerier med den bløde beachbold .

Fred and the fresh fishmen, Team Benny Brandt, Stinnes disciple og Kongerne af Samsø, er nogle af de mange hold der vil gi`den max gas på og uden for banerne.

Vi håber mange har lyst til at se beach håndbold i en afslappet tone og med masser af smil, vi har skabt nogle fantastiske rammer så folk kan roligt ligge vejen forbi banerne, li`som Radio Max har meldt deres ankomst, slutter Ulrich Bjerresgaard.

Et afbud på falderebet

Desværre er der indløbet et afbud på damesiden, så er der 5-7 piger/damer der vil ha`en super weekend med tryk på hygge, så kontakt Poul Justesen 25852324

 

 

Kayas Pizza box