40 projekter får støtte fra Vestforsyning

Juniorleder Inge Cecilie Bagger kan snart iklæde Frederik, Jonas og andre spejdere spejdergruppens egne redningsveste.

Holstebros multiforsyningsselskab uddeler samlet næsten 250.000 kr. til spejdere, skytter, skakspillere, svømmere, svæveflyvere og andre ildsjæle.

NYHED FRA VESTFORSYNING

Mange penge går til den store gruppe af talenter rundt i Holstebro Kommune.

Storå og Vandkraftsøen i Holstebro kan bruges til mange aktiviteter. Det vil de blå spejdere i Mejdal og den sydøstlige del af Holstebro nu udnytte endnu mere.

Gruppen har fået støtte til at indkøbe et større antal redningsveste. Dermed slipper lederne for at skulle låne sig frem. Nu kan der for eksempel bygges og sejles på endnu flere tømmerflåder.

Vestforsyning har netop uddelt samlet knap 250.000 kr. fra sin Initiativpulje. Det er inden for sport, kultur og mange andre aktiviteter. Pengene går blandt andet til svæveflyvere, skytter, bueskytter, karate, fodbold, kajak, svømmere, gymnastik, musik, motocross, skak og motionister.

Holstebro Kommune er fyldt af talenter. Byen rummer både Dansk Talentakademi for dans og en række andre kunstneriske discipliner og huser også Holstebro Elitesport og Sportsakademi. Det kan ses på uddelingen.  Blandt andet er der givet støtte til dansere, som nu fortsætter deres uddannelse i udlandet, og blandt andre roere får penge til at kunne deltage i VM.

Siden 2014 har Initiativpuljen hos Vestforsyning uddelt i alt 2,6 millioner kr. Bestyrelsesformand Nils Ulrik Nielsen fra Vestforsyning er glad for, at selskabet kan give et økonomisk skulderklap til ildsjæle i lokalområdet.

– I er båret af et stort engagement. I bruger masser af timer på det, I er optaget af. Vi sætter pris på det, I laver, sagde Nils Ulrik Nielsen ved uddelingen af støtte.

– Som forsyningsselskab er vi en stor del af hverdagen hos jer og andre i Holstebro Kommune. Ingen kan forestille sig en dag uden strøm, vand, varme og kloak. Derfor er det også vigtigt, at Vestforsyning støtter lokale projekter, sagde Nils Ulrik Nielsen.

Det er en priskomité, der bestemmer, hvem der skal have støtte. Den består af fem medlemmer, der er uafhængige af Vestforsyning. Formand for priskomiteen er Peder Johansen, der er næstformand i Holstebro Idrætsråd.

Til den aktuelle uddeling indkom der 104 ansøgninger.

Næste ansøgningsrunde går nu i gang med frist 1. oktober i år. Der ydes beløb på mellem 2.000 og 50.000 kr.

Kayas Pizza box
Noojins boks alm.