Westerholm: Kom og støt os – det er vigtigt

Af Claus Sonne

TTH’s herrer spiller tirsdag aften hjemmekamp mod Århus Håndbold – en kamp som er ekstra vigtig for TTH.

– Med fire kampe igen kan vi selv afgøre, om vi skal have point med over i slutspillet. Det kræver “bare”, at vi vinder resten af vores kampe, så vi kan holde Aalborg og Århus bag os. Taber vi mod Århus, lukker vi dem ind i kampen om 4. pladsen, så derfor er denne vigtige kamp ekstra vigtig, siger cheftræner Patrick Westerholm.

Han peger på, at “Fort Gråkjær” kan være en afgørende forskel.

– Det lyder vel som en kliché, men det betyder bare noget for os, at der er mange folk på lægterne, når vi spiller hjemme. Det giver lige det der ekstra, så jeg håber på mange mennesker i Gråkjær Arena, siger Westerholm.

Cheftræneren peger på Århus bredde som en af de store hurdler.

– De har gode folk på alle positioner. Se bare bagkæden med Petersen, Henneberg, Magnussson og Martinusen. Og med Besard Hakaj på stregen har de fået et ekstra våben, der gør, at vi skal være ekstra varsomme med at støde frem, lyder analysen fra Westerholm, der tog gode ting med hjem fra nederlaget til GOG i sidste spillerunde.

– Vi viser rigtig god moral i den kamp, hvor vi flere gange er sat af, men alligevel kommer tilbage. Vi brænder for meget til at vinde, men havde vi villet, kunne vi have tabt med to i stedet for fem mål, men der var ikke andet for end at satse hele butikken i slutfasen.

Kampen mod Århus spilles kl. 18.30.

Gaardhøje 300x250 ny
Noojins boks alm.