TTH med på håndboldskole

Af Morten Toft

60 håndboldglade unge fra U6 og U8 i DHF Kreds 3, var lørdag den 10. marts at finde på håndboldskole i Idrætscenter Vest, Holstebro.

Dagen bød på masser af leg og sjov med håndbolden, hvor de unges interesse for håndbold bestemt blev styrket.

TTH var med til at gøre dagen ekstra speciel, da Ligaspillere hjalp til med træningen og gav autografer da alle strabadser var overstået – og der var kamp om de populære underskrifter, hvor der endnu engang gik sport i den.

HH90 som er moderklub for TTH Holstebro var vært for håndboldskolen, og Hanne Danielsen fra HH90 glæder sig over en kanon dag.

– Det var et fantastisk arrangement og de 60 håndboldglade unge fik en rigtig god håndbolddag, hvor de virkelig kunne slå sig løs sammen med TTH Ligaspillerne. Man kunne sagtens mærke at der kommer en ekstra energi hos alle deltagerne når de er til stede, og der blev naturligvis kredset om dem, specielt da der skulle skrives autografer.

Emil Sidelmann var en af de TTH Ligaspillere som deltog på håndboldskolen.

– Man kan ikke blive andet end glad når man oplever deres begejstring på sådan en dag. De lyser helt op når de møder os og det er virkelig specielt at kunne give dem en god oplevelse, siger Emil og tilføjer:

– Det er rart at kunne inspirere de unge til at få en glæde ved håndbold, og så er det bare dejligt at give noget tilbage til det håndboldsamfund, som vi engang selv har befundet os i.

Gaardhøje 300x250 ny
Brinks box